Het Intra Muros Festival vindt plaats op het prachtige domein van de Landcommanderij Alden Biesen. In Bilzen kan je de statige site ontdekken, in hartje Limburg. Centraal geplaatst tussen steden als Hasselt, Luik, Maastricht (NL) en Aken (DE) is het domein eenvoudig bereikbaar.

Route & parkeren

Met de wagen

Via de E313 Antwerpen-Luik neem je afrit 31. Meteen bij de afrit zijn er wegwijzers die je kan volgen tot het domein. De bezoekersparking van Alden Biesen vind je tegenover de waterburcht, op het kruispunt van de Kasteelstraat en de Roelants du Vivierlaan.

Je hebt ook de mogelijkheid om één van de drie publieke laadpalen voor elektrische wagens te gebruiken op de bezoekersparking.

​Met het openbaar vervoer

Op 5 km van Alden Biesen vind je het station van Bilzen. Wanneer je aankomt met de trein, kan je kiezen voor de belbus. Via een vaste dienstregeling vraag je jouw rit aan en ben je snel op het domein. Een rit met de belbus kan je online reserveren op de website van De Lijn.

Taxi en belbus

Alden Biesen is ook te bereiken via een taxi service of met behulp van de belbus van de De Lijn. Let op, deze diensten dien je op voorhand te reseveren. 

Meer informatie over de belbus.
Taxi bedrijven in de buurt.

Internationaal

De Landcommanderij Alden Biesen staat bekend als een kwaliteitsvolle internationale congresbestemming. Dat wordt extra in de verf gezet met het Flanders Heritage Label. Dat betekent natuurlijk ook dat het domein eenvoudig internationaal bereikbaar is. De luchthaven van Maastricht (NL) bevindt zich slechts op 20 km, maar ook Zaventem bevindt zich op slechts 95 KM, Charleroi (Brussels South) op 110 km en Luik (Bierset) op 35 km.

Adresgegevens

Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen (B)
+32 (0) 89 51 93 93
GPS: Roelants du Vivierlaan (bezoekersparking)