Word Festivalvrijwilliger

Hou jij van heerlijke, springlevende muziek uit vervlogen tijden? Wil jij mooie ervaringen opdoen in de wereld van Alden Biesen en van de Early Music? Ben je iemand met bijzondere communicatieve vaardigheden, die graag met (internationale) gasten, publiek en musici omgaat? Of ben jij eerder praktisch aangelegd, en steek je graag de handen uit de mouwen bij het schikken van podia, stoelen en misschien ook wel muzieklessenaars? Misschien ben je eerder een rustig type dat graag toezicht houdt op het Festivalsecretariaat of
op andere locaties tijdens het festival?

 

Interesse om zowel je vriendenkring als je netwerk uit te breiden en een steentje bij te dragen tot het welslagen van de eerste editie van het Intra Muros Festival? Kom dan ons team versterken als vrijwilliger!

Als Festivalvrijwilliger ben je niet alleen van onschatbare waarde voor een goed verloop, maar ben je ook mee het gezicht, het visitekaartje van het Intra Muros Festival.


Wij kunnen jou een unieke kijk achter de schermen van een internationaal festivalgebeuren bieden, hetgeen een meerwaarde is voor je cv! Ben je 18 jaar of ouder? Stuur ons dan via onderstaande link een bericht waarin je jezelf even kort voorstelt en we contacteren je zo snel mogelijk.

Bedankt voor de inzending!