Zonder onze geweldige partners zou Intra Muros Festival niet mogelijk zijn.
Daarom zetten wij onze partners graag stuk voor stuk in de kijker.

Word partner van het festival

Bedrijven en firma’s

Uw bijdrage kan de toekomst van het IMF in het algemeen, en van de jonge en internationale cast in het bijzonder, helpen creëren en ontplooien.

Naast de socio-culturele verantwoordelijkheid die u hiermee sowieso toont, geeft u zelf aan hoe breed u de voordelenwaaier openvouwt.

Opteert u voor een uitgebreide en professionele zichtbaarheid van uw bedrijf of voor een exclusieve ontvangst van uw relaties, personeelsleden en/of klanten of misschien wel beide? Samen maken wij voor u een voorstel op maat.

U geniet sowieso van de fiscale voordelen waarvoor wij de nodige documenten verzorgen.

Interesse? Neem dan contact op met onze executive director Tom Pipeleers via e-mail of telefonisch op +32 (0) 497 67 00 01.

Als particulier of mecenas

Uw bijdrage kan de toekomst van het IMF in het algemeen, en van de jonge en internationale cast in het bijzonder, helpen creëren en ontplooien. Hiermee geeft u aan dat u kunst belangrijk vindt voor de ontwikkeling van de maatschappij, neemt u een bijzondere verantwoordelijkheid op door jonge, internationale musici te ondersteunen in de ontwikkeling van hun carrière en geeft u blijk van een belangrijk socio-cultureel engagement.

In het bevoorrechte mecenasgezelschap geniet u van een unieke relatie met het team van dramaturge, artistiek directeur, zakelijk directeur en met onze artiesten. U maakt vanzelfsprekend deel uit van een uitgelezen kring van kunstliefhebbers die elkaar ontmoeten tijdens een exclusieve
ontvangst in een bijzonder Festival.

Wij bespreken dit graag samen met u in een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer.

Interesse? Contacteer onze executive director Tom Pipeleers via e-mail of telefonisch op +32 (0) 497 67 00 01.